همراه گوشت قرمز چه چیزی بخوریم؟

با گوشت قرمز چه چیزی بخوریم؟

بدن ما برای اینکه سالم باشه به پروتئین، ویتامین و انواع مواد معدنی به اندازه کافی نیاز داره و کمبود اونا می‌تونه باعث بیماری و حتی بیماری‌های غیر قابل درمان منجر بشه.
هر ماده غذایی خواصی داره و نیاز‌های بدن ما رو به انواع ویتامین‌ مواد معدنی، پروتئین و … تامین می‌کنه؛ گوشت قرمز هم یه ماده غذایی مهم برای سلامتی ما محسوب میشه و با مصرف اون می‌تونیم پروتئین، آهن، روی، زینک، ویتامین‌های گروه B و … بدنمون رو تامین کنیم.
خوردن هر ماده غذایی در کنار یه ماده غذایی دیگه می‌تونه باعث جذب بهتر یکسری عناصر به بدن بشه و یا برعکس از جذب اونا جلوگیری کنه و یا خواص ماده غذایی اصلی رو کاهش بده. ما توی این مقاله می‌خوایم به خوراکی‌هایی بپردازیم که خوردن اونا با گوشت قرمز برای بدن ما مفیده و می‌تونه به جذب بیشتر مواد معدنی گوشت قرمز کمک کنه.
بعضی از مواد غذایی وقتی کنار هم قرار می‌گیرن هضم، جذب و بهره‌مندی مواد غذایی اصلی رو بیشتر می‌کنن و کنار هم خوردن اونا برای بدنمون مفیده و در واقع می‌تونیم بگیم که این مواد غذایی با هم سازگاری دارن.
گوشت پایه و اساس همه نوع کباب محسوب میشه که محبوبیت ویژه‌ای هم بین مردم داره؛ اما تا حالا شده از خودتون سوال کنید که چرا مرسومه که کباب رو با سماق بخوریم؟

سماق
سماق یکی از اون مواد غذایی پر طرفدار به حساب میاد که همیشه همراه با انواع کباب مصرف میشه؛ خوردن سماق با گوشت به کاهش کلسترول بد خون کمک می‌کنه و از طرفی خواص ضد میکروفی فوق العاده بالایی داره؛ سماق برای بیماران دیابتی هم مفیده.
بعضی دیگه از خواص سماق شامل خاصیت آنتی اکسیدانی، خاصیت ضد میکروبی، ضد تب، ضد التهاب، ضد خونریزی، رفع درد دندان، تقویت لثه، نقرس، رماتیسم و تصفیه خون میشه.
یکی دیگه از مواد غذایی که می‌تونیم همراه با کباب یا هر غذای گوشتی دیگه بخوریم یه گیاه خوشمزه و خوش عطر به اسم ریحان هست؛ ریحان به کاهش چربی و کلسترول خون و پیشگیری از ابتلا به کبد چرب بعد از خوردن گوشت کمک می‌کنه.
خوردن ریحان همراه با کباب علاوه بر اینکه به خاطرعطرش باعث میشه دهان ما بوی بد نگیره به هضم بهتر غذا هم کمک می‌کنه و برای دستگاه گوارش و افراد مبتلا به دیابت مفیده.
پیاز خام یکی دیگه از مواد غذایی محسوب میشه که خوردنش همراه با کباب لذت بخشه؛ پیاز خام پر از ویتامین C و مواد آنتی اکسیدان هست و به تقویت سیستم ایمنی بدنمون کمک می‌کنه.
خوردن پیاز خام همراه با غذا‌های چربی مثل کباب به هضم چربی‌ها کمک می‌کنه و براساس تحقیقات پیاز باعث از بین بردن مواد سمی و مضر غذا میشه.

با گوشت قرمز چه چیزی بخوریم؟
آب نارنج و آب لیمو ترش یکی دیگه موادی هست که همراه با کباب مصرف میشه، این مواد غذایی به خاطر داشتن ویتامین C به جذب بهتر و بیشتر آهن گوشت کمک می‌کنن.
همیشه دیدیم که در کنار کباب از فلفل سبز کبابی هم استفاده میشه؛ فلفل برای کاهش وزن مفیده و تقریبا سه ساعت بعد از اون متابولسیم بدن رو تا دو برابر افزایش میده.
رزماری، آویشن، اُرگانو، مریم گلی و برگ بو گیاهانی پر خاصیت هستن و در واقع می‌تونیم بگیم که بهترین سبزیجات خشک و معطر برای پختن غذاهای گوشتی محسوب میشن. این گیاهان طعم قوی دارن که بعضی از اونا رو باید در شروع پخت غذا و برخی دیگه رو در اواخر پخت به غذا اضافه کنیم.
همه باید برای داشتن جسم سالم تلاش کنیم و همیشه مراقب خورد و خوراکمون باشیم تا مواد غذایی سازگار با هم رو مصرف کنیم و از این طریق از بروز بیماری‌های مختلف کوچیک و بزرگ پیشگیری کنیم.

تحریریه
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *