گوشت گردن گوساله یه گوشت مقویه که رگههای ریز چربی داره. ما میتونیم گوشت گردن گوساله رو به روشهایی مثل آب پز کردن و برشته کردن بپزیم. گوشت گردن گوساله برای پخت سوپ و آش خیلی مناسبه و قوام و طعم خوبی به غذا میده.
روی استخوانهای گردن گوساله مقدار کمتری گوشت وجود داره اما وقتی به صورت آب پز پخته میشه، گوشت نرم و آبداری داره و لعاب خوبی به غذا میده.
یه وعده 100 گرمی گوشت گوساله حدود 144 کالری، 25 گرم پروتئین و 3 گرم چربی داره. گوشت گوساله همه 9 اسید آمینه ضروری رو داره و یه منبع عالی از آهن، روی، سدیم و فسفر هستش.
دستگاه گوارش انسان گوشت گوساله رو به راحتی جذب میکنه. توی گوشت گوساله ویتامینهایی مثل نیاسین، ریبوفلاوین، ویتامین های B6 و B12 وجود داره.
ویتامین B12 برای تولید گلبولهای قرمز بدن مهمه. نیاسین به تبدیل غذا به انرژی توی بدن و به تجزیه کربوهیدراتها و چربیها کمک میکنه.
بهتره که گوشت گوساله رو توی دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری کنیم و اگه توی مدت 72 ساعت اون رو مصرف نکردیم باید حتما فریز بشه.
بعد از فریز کردن گوشت گوساله، برای یخ زادیی نباید گوشت رو از بسته بندی خارج کنیم، بلکه باید گوشت رو توی آب سرد بزاریم و هر نیم ساعت آب توی ظرف رو عوض کنیم؛ بعد از یخ زدایی باید بلافاصله گوشت رو پخت؛ نباید بزاریم یخ گوشت گوساله روی پیشخوان یا دمای اتاق ذوب بشه چون امکان رشد میکروبها رو فراهم میکنه.
فروشگاه اینترنتی«گوشت خوب» در کنار عرضه انواع گوشت گوسفندی، گوساله، شتر، مرغ و … سعی میکنه مطالب آموزشی زیادی رو برای شما همشهریان عزیز آماده کنه تا در کنار خرید آسان، از فواید گوشتها هم مطلع بشید.
دیدگاهها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.