از چربی گوساله میشه برای پخت و پز استفاده کرد، اما چربی گوساله کاربردهای دیگهای هم داره مثلا بعضی توی مشاغل مثل شمع سازی یا صابون سازی کاربردی هستش.
چربی از گوشت گوساله جدا میشه و زمان قدیم از چربی دام برای سوخت زیستی و روشن کردن خونهها استفاده میشده یا اینکه توی مرهم دارویی ازش بهره میبردن.
اما با گذشت زمان و با پیشرفت علم و آشپزی، از چربی گوساله برای پخت غذا استفاده میشه و بعضی از آشپزها از چربی گوساله برای سرخ کردن، برشته کردن سبزیجات، پختن سیب زمینی سرخ کرده و …. استفاده میکنن.
با استفاده از چربی گوساله میتونیم روغن «شَحم» درست کنیم که تهیه اون توی خونه ارزون در میاد و برای طولانی مدت هم قابلیت نگهداری داره.
روغن به دست آمده از چربی گوساله برای رشد عضلانی بدن، تناسب اندام مفیده و منبع تولید انرژی و توان بسیار عالی و تقویت کننده بسیار مؤثر سیستم دفاعی بدن هست؛ قدیمها پدربزرگ و مادربزرگها همیشه از این نوع روغن برای پخت و پز استفاده میکردن.
چربی گوساله به خودی خود طعم خاصی نداره اما ترکیب چربی و گوشت کنار هم طعم لذیذی از غذا رو به ما میده؛ چربی گوساله، یه شکل عالی از چربی اشباع شدهاس که انرژی و ویتامین D داره و بهترین چربی موجود در بازار برای استفاده برای تولید مارگارین محسوب میشه.
فروشگاه اینترنتی«گوشت خوب» عرضه آنلاین انواع گوشت رو با بهترین کیفیت انجام میده و در کنار گوشت مورد نیازتون میتونید محصولاتی مثل چربی گوسفندی و گوساله هم خریداری کنید.
دیدگاهها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.