گوشت دامها انواع مختلفی داره که هر کدام از اونا یکسری ویژگیهای خاص دارن؛ امروز توی این مطلب گوشت گوسفندی بره نر رو بررسی میکنیم. تا حالا فکر کردید بره نر به چه نوع گوسفندی گفته میشه؟ یا اینکه گوشت بره نر چه ویژگیهایی داره؟
به گوسفندی نری که زیر یک سال داره «بره نر» گفته میشه؛ گوشت گوسفند بره نر قرمز مایل به صورتیِ و شفافتر از گوشت بره مادهاس. گوشت بره به خاطر اینکه چربی کم و بافت نرمتری داره راحت پخته میشه وخیلی هم لذیذه.
گوشت گوسفند با توجه یه اینکه ویتامینB داره برای لاغری و کاهش وزن خیلی گوشت مناسبیه؛ گوشت گوسفند به خاطر داشتن فسفر بالا روی حفاظت و تقویت استخوانها و دندانهای ما هم تاثیر مثبتی داره.
ویتامینهای B12 و امگا 3 موجودی توی گوشت گوسفند از ابتلای کودکان به اوتیسم جلوگیری میکنه؛ گوشت گوسفند به خاطر داشتن پروتئین و آهن بالا به درمان کم خونی در افراد مبتلا به کم خونی کمک میکنه.
قسمت پایانی بدن گوسفند به توده چربی منتهی میشه که بهش دنبه میگن؛ دنبه هم کاربردهایی توی غذاهای ما ایرانی داره، مثلا از دنبه برای پخت آبگوشت استفاده میکنیم و اتفاقا یه بخش لذیذ آبگوشتِ که طعم خاصی به غذا میده.
تهیه روغن از دنبه گوسفند یکی دیگه از کاربردهای دنبهاس که از قدیم رایج بوده و هنوز هم طرفداران خودش رو داره؛ استفاده از اون توی برنج و غذاهای دیگه طعم متفاوتی از غذا رو به ما میده.
میتونید از طریق فروشگاه اینترنتی«گوشت خوب» انواع گوشت رو ثبت سفارش کنید و با پیک رایگان درب منزلتون تحویل بگیرید. رفاه شما برای ما ارزشمنده.
دیدگاهها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.