مرغ از اجزای مختلفی تشکیل شده که ران یکی از بخشهای اونه. اما ران مرغ هم از دو قسمت تشکیل شده که شامل ساق و مغز ران میشه. اسم قسمت بالایی ران مرغ که متصل به بدن مرغ میشه مغز ران هستش.
مغز ران مرغ سرشار از آهن و روی هست و برای زنان باردار خیلی مفیده و نسبت به سایر قسمتهای مرغ چربتره و به همین دلیل خوش خوراکتره.
برای پخت مغز ران مرغ میتونیم پوستش رو نکنیم و با پوست بپزیم و یا سرخش کنیم، اما کسانی که رژیم دارن بعد پخت باید پوستش رو بکنن چون چربی زیادی داره.
با مغز ران مرغ میتونیم کباب، خوراک مرغ و فسنجون درست کنیم و مغز ران سوخاری همراه با سیب زمینی کبابی، ته چین مرغ زعفرونی و … هم غذاهای پر طرفداریه که با مغز ران پخته میشن.
مغز ران مرغ رو میتونیم به مدت 9 ماه در دمای منفی 18 درجه سانتیگراد نگهداری کنیم اما برای مصرف تازه اون باید قبل از 72 ساعت مصرف شود، توی این 72 ساعت هم باید مغز ران رو در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری کنیم.
ما در فروشگاه اینترنتی «گوشت خوب» مغز ران تازه و کشتار روز رو عرضه میکنیم تا شما هر زمان نیاز داشتید با یه خرید آسون غذای مورد علاقهتون رو بپزید.
دیدگاهها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.