گوشت شتر توی اغلب نقاط دنیا برای درمان خیلی از بیماریها مثل تب فصلی، سیاتیک، درد شانه، آسم، رفع کک و مک و … کاربرد داره. گوشت شتر توی ایران و به خصوص در مناطق کوهستانی و سردسیر کمتر شناخته شده.
گوشتت شتر فواید فوق العاده عالی زیادی برای سلامتی بدن داره؛ کلسترول گوشت شتر پایینه و مقدار زیاد مواد معدنی مثل منیزیم، آهن و پتاسیم باعث شده این گوشت منحصر به فرد باشه.
گوشت شتر رنگ و بویی خاص داره؛ طعم اون کمی شیرینه و گوشت شتر کم چربه و چربی اشباع کمی داره که برای سلامت قلب و عروق مفیده.
ویتامین C گوشت شتر بالا هست و از نظر ویتامینهای گروه B از جمله تیامین (ویتامین B1)، ریبوفلاوین (ویتامین B2)، نیاسین (ویتامین B3) و ویتامین B12 غنی هست که درعملکرد سیستم عصبی و تولید گلبولهای قرمز تاثیر بسزایی داره.
توی 100 گرم گوشت پخته شتر 2 تا 3 میلی گرم آهن وجود داره و آهن برای انتقال اکسیژن و تولید انرژی موثره. میزان سدیم موجودی توی گوشت شتر کمه و یه گزینه مناسب برای افرادیه که مبتلا به فشار خون بالا هستن.
فروشگاه اینترنتی«گوشت خوب» در کنار گوشت گوسفند و گوساله، گوشت شتر هم عرضه میکنه تا افرادی که میخوان مصرف گوشت شتر رو تجربه کنن با خیال آسوده، سفارش خودشون رو ثبت کنن و با پیک رایگان درب منزل تحویل بگیرن.
دیدگاهها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.