تغذیه مهمترین بخش زندگی همه ما به حساب میاد و استفاده نکردن یا استفاده کم از مواد غذایی مغذی بدن ما رو با کمبودهایی مواجه میکنه که در دراز مدت باعث بروز بیماریهای زیادی میشه. یکی از این مواد غذایی مغذی گوشت قرمز و بین انواع گوشت قرمز گوشت گوسفند محبوبیت بیشتری داره.
لاشه گوسفند از بخشهای مختلفی مثل گردن، سردست، راسته، فیله، ران قلوهگاه و … تشکیل شده که هر کدوم از این بخشها طرفداران خاص خودش رو داره و قیمتهای هر بخش هم با بخش دیگه متفاوته.
فیله گرونترین و قلوهگاه ارزونترین بخش لاشه گوسفند، فیله کمترین میزان چربی و قلوهگاه بیشترین میزان چربی رو بین بخشهای مختلف لاشه گوسفند داره و چربی گوشت قلوهگاه طعم لذیذی به غذا میده.
گوشت ناحیه قلوهگاه گوسفند مثل بخشهای دیگه خواصی داره مثلا اسید چرب امگا 3 و ویتامین B12 توی گوشت قلوهگاه هم موجوده که هر کدوم از اینا برای سلامتی ما مفیده.
امگا 3 موجود توی گوشت گوسفند برای کاهش تری گلیسیرید خون، تنظیم ضربان قلب، کاهش فشار خون، جلوگیری از انعقاد خون، سلامت مغز و سیستمهای عصبی بدنمون مفیده.
ویتامین B12 هم برای عملکرد اعصاب، سوخت و ساز، خونسازی مفیده و کمبود این ویتامین باعث خستگی دائمی و عدم تمرکز میشه و با خوردن به اندازه گوشت گوسفند میتونیم از عوارض کمبود ویتامین B12 پیشگیری کنیم.
خرید گوشت حساسیت خاص خودش رو داره به همین دلیل تعاونی 15 خرداد استان همدان فروشگاه اینترنتی«گوشت خوب» رو راه اندازی کرده تا علاوه بر خرید گوشت مرغوب، خریدی آسون و بیدغدغه رو تجربه کنید.
دیدگاهها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.