مضرات فریز کردن گوشت رو چطور کم کنیم؟

وقتی می‌خوایم غذا بپزیم، داشتن مواد غذایی تازه خیلی مهمه، مرغوب نبودن مواد غذایی باعث میشه طعم و مزه غذا رو دوست نداشته باشیم.

کیفیت مواد غذایی می‌تونه بر اثر عوامل مختلفی کم بشه یا از بین بره، البته خودمون هم می‌تونیم در از دست رفتن کیفیت مواد غذایی نقش داشته باشیم چون ما روش‌های نگهداری درست مواد غذایی رو بلد نیستیم.

یکی از مواد غذایی خیلی مهم که نگهداری اون حساسیت زیادی رو می‌طلبه، گوشت هست؛ گوشت در اکثر غذا‌های ایرانی نقش زیادی داره و خورشت‌ها و کباب‌های مختلفی رو میشه با انواع گوشت‌ها پخت.

بهترین روش برای خوردن مواد غذایی تازه خوری هست، اما الان شرایط زندگی مردم به شکلی شده که تازه خوری همه مواد غذایی ممکن نیست، پس بهترین راه اینِ که با روش‌های نگهداری مواد غذایی آشنا بشیم و از این طریق طعم‌ها و خواص مواد غذایی رو حفظ کنیم.

توی این مطلب می‌خوایم با هم روش‌های بهتر نگهداری گوشت رو بشناسیم تا اشتباهات قبل رو تکرار نکنیم.

فریز کردن روشی سریع برای مصرف مواد غذایی

 

فریز کردن

درحالی که آسایش مردم نسبت به چند سال قبل افزایش پیدا کرده، اما پیچیدگی زندگی‌ها باعث شده مردم وقت کمتری داشته باشن و راحت‌ترین روش‌ها رو انتخاب ‌کنن تا نتیجه سریع‌تری بگیرن. توی آشپزی و آشپزخانه هم فریز کردن مواد غذایی یه موضوع روزمره برای مردم و به خصوص خانم‌های شاغل شده.

فریز کردن آسون‌ترین و در دسترس‌ترین روش نگهداری گوشت و سبزیجات هست، امروزه یخچال‌های فریزر به یکی از وسایل جدا نشدنی توی آشپزخانه‌ها تبدیل شدن. اما همین فریز کردن معایب و مضراتی هم داره.

فریز کردن مواد غذایی چه مضراتی دارد؟

 

فریز کردن

مواد غذایی فریز شده نمک و قند بالایی دارن و باعث افزایش خون میشن و مصرف زیاد مواد غذایی فریز شده حتی می‌تونه عوارض خطرناکی مثل بیماری‌های قلبی رو در پی داشته باشه، با این حال چون مواد غذایی و گوشت‌های فریز شده رو می‌تونیم قبل از فریز کردن تمیز و آماده مصرف کنیم استقبال مردم از مواد فریز شده زیاد هست.

می‌تونیم برای کاهش مضرات فریز کردن گوشت روش‌های صحیح این کار رو یاد بگیریم و تا حدی خیال خودمان رو از خوردن غذا‌هایی با مضرات کمتر راحت کنیم.

روش صحیح فریز کردن گوشت

 

نحوه منجمد کردن گوشت

برای فریز کردن گوشت بهترِ که اول گوشت رو با آب ولرم و یا آب سرد به خوبی بشوریم، طوری که شکل ظاهری گوشت تغییر نکنه، بعد گوشت رو توی یه آبکش مناسب به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار بدیم، تا آب اضافه‌اش خالی بشه، در آخر گوشت رو تکه تکه ‌کنیم.

در مرحله دوم باید گوشت به درستی بسته بندی بشه، اما کدام از ما میدونیم که از چه کیسه‌هایی باید استفاده کنیم؟ بسته بندی درست گوشت به چه شکلی هست؟ و یا چه مدت باید از گوشت فریز شده نگهداری کنیم؟

برای فریز کردن گوشت از چه کیسه‌ای استفاده کنیم؟

کیسه مناسب منجمد کردن

 

در پاسخ به این سوالات باید بگیم که بهترین و مناسب‌ترین کیسه‌ها برای بسته بندی گوشت، کیسه‌های زیپک‌دار هستن چون بعد از بسته بندی، هیچ هوایی توی کیسه باقی نمی‌مونه.کیسه‌های فریزری ضخیم هم گزینه‌ مناسبی برای بسته بندی گوشت هستن.

زمان بسته بندی گوشت باید دقت کنیم که کیسه فریزر نباید هیچ منفذی داشته باشه، ورود هوا به داخل کیسه می‌تونه گوشت رو خراب کنه؛ از طرفی اگر کیسه گوشت پاره یا سوراخ شد، باید سریع کیسه‌اش رو عوض کنیم.

بسته بندی گوشت‌ها باید به اندازه نیازِ هر بار پخت غذاتون باشه، اشتباه نکنید و گوشتی که یخ اون یکبار باز شده رو دوباره فریز نکنید، با این کار سلامت خودتون رو به خطر می‌اندازید.

گفتن این نکته ضروریه که بهتره قبل از اینکه مواد مغذی گوشت‌های فریز شده از بین برن، مصرف بشن و مطلوب‌تره که گوشت سه ماه بیشتر توی یخچال نگهداری نشه. اگر سلامت خودتان و خانواده‌تان برای شما مهمه از نگهداری گوشت پخته هم شده توی فریزر پرهیز کنید.

ما در فروشگاه‌های «گوشتِ خوب» انواع گوشت‌های تازه رو عرضه می‌کنیم، می‌تونید به جای استفاده از گوشت‌های فریز شده با خرید آنلاین از سایت فروشگاه «گوشتِ خوب» و دریافت سفارشتون درب منزل، گوشت رو هر روز به صورت تازه مصرف کنید.

تحریریه
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *